Kremasta veganska mliječna riža posipana cimetom. Mmmmm. Jelo koje nas vraća u djetinjstvo i izmamljuje osmijeh na lice. Recept je jednostavan za pripremu, a jelo se može jesti toplo ili hladno. Prirodno je gluten-free jer ne sadrži sastojke koji imaju pšenicu!
Poslužite ga za doručak, večeru ili desert!

Sastojci
- 200 g bijele riže
- 700 ml sojinog mlijeka
- 1 vrećica (8 g) šećera s burbon vanilijom
- cimet
Postupak
- Stavite sve sastojke, osim cimeta, u lonac za kuhanje.
- Promiješajte i pustite da zavrije.
- Kad riža zavrije, smanjite temperaturu na srednje nisku i kuhajte oko 30-40 minuta.
- Rižu na mlijeku poslužite vruću ili je rashladite.
- Mogu se dodati cimet, kakao, kardamom ili bilo koji drugi začini. Dobar tek!
Recept by: Gašper kuha!

BIO proizvodi
Tražite BIO proizvode za ovaj recept? Zavirite u naš webshop!



Zašto naručiti preko webshopa? Jer je online kupovina u Gardenu najisplativija!
Zašto? Jer dobivate 16% POPUSTA na prvu webshop kupovinu ako se registrirate i prijavite na newsletter!
A nakon toga? Nakon prve kupovine skupljate bodove i ostvarujete do 15% POPUSTA za svaku sljedeću kupovinu!
Može više info? Naravno, saznajte sav info na linku: www.garden.hr/loyalty-klub

Vaš Garden