organski prirodno zdravo
Svježi list aloe vere za hidratiziranje kože, bez mikrograma kemikalija!

Novosti

Svježi list aloe vere za hidratiziranje kože, bez mikrograma kemikalija!

Aloe vera se može koristiti svakodnevno, a ne samo kada kada zagorimo pod suncem! Studije su pokazale da aloe vera hidratizira kožu, sprečavajući sušenje, raspucavanje i njeno prijevremeno starenje. K tome, aloe vera umiruje nadraženu i inflamiranu kožu, pomaže kod zacijeljivanja rana te se čak koristi i za liječenje seboreičnog dermatitisa.

HRPA KONZERVANSA? NE HVALA!

Ako naiđete na uobičajene aloe vera “gelove” i kreme te pročitate deklaracije na poleđini, shvatiti ćete da ti gelovi imaju veze sa svime osim s aloe verom! Većina njih se sastoji u najvećem postotku od vode, zatim raznih konzervansa i bojila, te se aloe vera kao sastojak pojavljuje tek pri kraju deklaracije, što znači da se nalazi u proizvodu u tek malom postotku.

RJEŠENJE? SVJEŽI ALOE VERA LIST!

List aloe vere možete čuvati u hladnjaku tjednima! Kada ga želite koristiti navečer za hidratiziranje lica i kože tijela, samo žlicom ili rukom izdubite gel iz lista i nanesite na kožu. Može se koristiti i za vrijeme dana jer matira lice, umjesto da ostavlja mastan sjaj kao ulja i kreme.

Za masniju kožu preporučamo da koristite čistu aloe veru, a pogotovo za kožu sklonu aknama. Aloe vera je po prirodi nekomedogena, tj. ne začepljuje pore i ne uzrokuje akne kao neke druge kreme. Za suhu kožu možete kombinirati aloe veru s prirodnim uljem kao npr. s ekstra djevičanskim kokosovim uljem, uljem jojobe ili arganovim uljem.

Pronađi organske listove aloe vere u Garden dućanima za samo 14,90kn po komadu! Nađi ih ovdje :)

Vaš Garden tim

P.S. Ako želiš saznati više o znanstvenim studijama o aloe veri pročitaj ovaj članak :)

 

OSTAVITE PORUKU