organski prirodno zdravo
Pečene kruške s cimetom i zobenim pahuljicama!

Novosti

Pečene kruške s cimetom i zobenim pahuljicama!

Zdravi topli desert za hladne jesenske dane. Neodoljivo sladak, a istovremeno lagan. Napravili smo ga u gluten-free verziji sa zobenim pahuljicama bez glutena!

Sastojci

  • 4 zrele kruške
  • 1/2 šalice topljenog maslaca
  • 1 žlica šećera pomiješanog s malo cimeta
  • 1 šalica zobenih pahuljica bez glutena
  • 1/2 šalice sitno nasjeckanih badema
  • 1/3 šalice smeđeg šećera
  • 1 žličica mljevenog cimeta
  • Sol po ukusu

Postupak

  1. Zagrijte pećnicu na 200°.
  2. Prepolovite kruške i izdubite sredinu da stanu zobene pahuljice. Premažite unutrašnjost krušaka s 2 žlice rastopljenog maslaca i pospite cimetovim šećerom.
  3. U srednjoj zdjeli pomiješajte zob, bademe, smeđi šećer, cimet i prstohvat soli.
  4. U posudu ulijte preostali rastopljeni maslac i pomiješajte.
  5. Žlicom stavite mjesu u polovice krušaka.
  6. Pecite dok kruške ne omekšaju, 35 do 40 minuta.
  7. Prelijte malom kuglicom sladoleda od vanilije i poslužite toplo.

BIO proizvodi 

Tražite BIO proizvode za ovaj recept? Zavirite u naš webshop!

Zašto naručiti preko webshopa? Jer je online kupovina u Gardenu najisplativija!

Zašto? Jer dobivate 16% POPUSTA na prvu webshop kupovinu ako se registrirate i prijavite na newsletter!

A nakon toga? Nakon prve kupovine skupljate bodove i ostvarujete do 15% POPUSTA za svaku sljedeću kupovinu!

Može više info? Naravno, saznajte sav info na linku: www.garden.hr/loyalty-klub

Vaš Garden

OSTAVITE PORUKU