organski prirodno zdravo
Noć vještica - jednostavne ideje za dekoraciju hrane!

Novosti

Noć vještica - jednostavne ideje za dekoraciju hrane!

Za ovaj Halloween pripremite jela kojih će se prepasti i najhrabriji!

BANANA DUHOVI I MANDARINA BUNDEVE

Svi znamo da bismo trebali jesti najmanje 5 porcija voća i povrća dnevno pa zašto ga ne ubaciti u ovu strašnu voćnu salatu!

Jednostavno narežite banane na pola i upotrijebite čokoladne kapljice (ili grožđice) za stvaranje lica duhova, a celer koristite u mandarinama za mini bundeve.

HRENOVKE MUMIJE 

Ne da vam se pripremati hrana za Noć vještica? Za ovaj recept vam lako mogu pomoći i vaši najmlađi! Hrenovke mumije napravite tako da omotate tijesto oko hot dogova i koristite umak od rajčice / senf za oči.

ĐAVOLJE OČI OD JAJA I AVOKADA 

Jednostavno prekrijte kuhane polovice jaja pireom od avokada i koristite masline za zjenice, a umak od rajčice za popucale kapilare! 

HAMBI ČUDOVIŠTE 

Za napraviti ovo simpatično čudovište sve što vam treba je pljeskavica, hambi pecivo, ploškica sira za zube, umak od rajčice za krv, masline za oči i čačkalice da ih drže!

BUNDEVA QUESADILLE

Ovaj jednostavan meksički recept napravite tako da izrežete tortille u obliku bundeva, stavite ploškicu sira između i zagrijete u tosteru ili mikrovalnoj. 

ZASTRAŠUJUĆA JUHA OD BUNDEVE 

Napravite klasičnu juhu od bundeve, a na njoj napravite paukovu mrežu tako da vrhnjem nacrtate koncentrične krugove, a uz pomoć čačkalice oblikujete u mrežu. Ne zaboravite dodati i platičnog pauka u sredinu!

Tvoj Garden tim 

OSTAVITE PORUKU