Najlakši sladoled koji ćeš ikada napraviti! VEGANSKI + BEZ ŠEĆERA

Ne dopusti da ti nedostatak aparata za sladoled stoji na putu uživanja u ukusnom, kremastom sladoledu iz kućne radinosti!

Mi smo ovog puta izabrali napraviti sladoled od jagoda, no ti možeš koristiti banane, borovnice ili koje god ti voće padne na pamet.

Tučeno kokosovo mlijeko čini savršenu bazu za ovaj kremasti sladoled, a javorov sirup možeš dozirati po svojoj preferenciji prema slatkom.

 

Priprema
Najlakši sladoled koji ćeš ikada napraviti! VEGANSKI + BEZ ŠEĆERA
  • 1Dodajte kokosovo mlijeko u procesor za hranu/blender i dobro izmiksajte. Stavite na stranu.
  • 2Dodajte sve ostale sastojke (jagode, vaniliju i javorov sirup) u blender i miješajte zajedno dok ne dobijete gustu i kremastu strukturu. Vratite tučeno kokosovo mlijeko u blender i miješajte dok se sve ne spoji.
  • 3Stavite ovu bazu sladoleda u posudu i stavite je u zamrzivač. Ostavite da se smrzne, na 1 sat.
  • 4Ručnom mutilicom mutite smjesu kako bi se izbjeglo pretjerano zaleđivanje. Ponavljati svakih 20 minuta dok sladoled ne bude gotov nakon 3-4 sata.
  • 5Serviranje: poslužite odmah ili kasnije (odmrznite 5-10 minuta i poslužite žlicom za sladoled).
0Komentara
Komentiraj i ti, znaš da želiš!
Komentiraj i ocijeni ovaj recept :)
Email adresa neće biti objavljena
Proizvodi koje smo koristili
6,44
samo Zagreb
Jagode BIO 250g
4,80
(0)

Najlakši sladoled koji ćeš ikada napraviti! VEGANSKI + BEZ ŠEĆERA

Broj ljudi
Trajanje
< 30 min
Složenost
Jednostavno jelo
Najlakši sladoled koji ćeš ikada napraviti! VEGANSKI + BEZ ŠEĆERA
Sastojci
Sladoled
  • 4 šalice smrznutih jagoda
  • Dvije konzerve / 793 g kokosovog mlijeka
  • Sjemenke 1 štapića vanilije (ako nemaš štapić, može i ekstrakt vanilije)
  • 1/2 šalice javorovog sirupa
Proizvodi koje smo koristili
6,44
samo Zagreb
Jagode BIO 250g
4,80

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU