Veliki smo obožavatelji ove osvježavajuće, hladne španjolske juhe od rajčica.
U Španjolskoj, gazpacho je dostupan kamo god se okreneš - od restorana, do barova, do svakog dučančića pored kojeg prođeš.
Juha se tradicionalno radi od potpuno sirovih sastojaka tako da uopće nema potrebe za uključivanjem štednjaka! Samo nasjeckaj sastojke, a tvoj blender će odraditi ostatak posla.
Priprema
Gazpacho – hladna juha za vruće dane!
- 1Smiksaj sve sastojke u blenderu ili procesoru hrane. Miksaj 1 minutu ili dok juha ne dostigne željenu konzistenciju. Kušaj i po potrebi začini dodatnom soli, paprom i / ili kuminom.
- 2Stavi u hladnjak u zatvorenoj posudi na 4 sata ili dok se potpuno ne ohladi.
- 3Posluži hladno, a pospi dodacima po želji.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili