Volimo cheesecake, volimo banane! A danas smo za vas pripremili ukusan i slastan recept, veganski cheesecake od banane bez glutena. Biskvit od samo 2 sastojka i smjesa od samo 7 sastojaka. Jednostavno, zar ne?

Sastojci
• 125 g oraha
• 210 g datulja
• 150 g indijskih oraščića
• 52 ml rastopljenog kokosovog ulja
• 60 ml agavina sirupa
• 1-2 manje banane
• 200 ml kokosovog mlijeka
• 1/4 žličice soli
• 1 mahuna vanilije

Postupak
1. Indijske oraščiće namočite preko noći.
2. Ako želite odmah pripremiti recept, dodajte u posudu vodu i indijske oraščiće. Prokuhajte, ostavite sa strane i ostavite da odstoji 15 minuta. Indijski oraščić bit će spreman za upotrebu nakon 15 minuta.
3. Dodajte orahe u multipraktik i lagano ih sameljite, ostavite sa strane.
4. Dodajte datulje u multipraktik i pomiješajte ih u pastu.
5. Datuljama dodajte mljevene orahe i sol, promiješajte.
6. Pleh (15-20 cm) obložite papirom za pečenje.
7. Premjestite "biskvit" na dno posude i oblikujte dno. Stavite u zamrzivač.
8. U blender dodajte indijske oraščiće, kokosovo ulje, agavin sirup, banane, kokosovo mlijeko, sol i vaniliju. Sve zajedno dobro izmiješajte.
9. Izvadite pleh iz zamrzivača, dodajte cheesecake smjesu i vratite u zamrzivač na najmanje 4 sata ili preko noći.
10. Cheesecake se može ukrasiti bananama, orasima, ili indijskim oraščićima.
Recept u suradnji s Gašper kuha!

BIO proizvodi
Tražite BIO proizvode za ovaj recept? Zavirite u naš webshop!



Zašto naručiti preko webshopa? Jer je online kupovina u Gardenu najisplativija!
Zašto? Jer dobivate 16% POPUSTA na prvu webshop kupovinu ako se registrirate i prijavite na newsletter!
A nakon toga? Nakon prve kupovine skupljate bodove i ostvarujete do 15% POPUSTA za svaku sljedeću kupovinu!
Može više info? Naravno, saznajte sav info na linku: www.garden.hr/loyalty-klub

Vaš Garden