organski prirodno zdravo
Budina zdjela s preljevom od badema

Novosti

Budina zdjela s preljevom od badema

Obožavamo Budine zdjele!!!

Šarene zdjelice pune povrća, proteina i hranjivih sastojaka. Ovaj puta smo ju napravili s povrćem i preljevom od badema.

Jelo koje možete pripremiti kod kuće za ručak ili ponijeti sa sobom na put ili na posao.

U receptu možete upotrijebiti i drugo povrće po želji, a umjesto maslaca od badema, za preljev, možete koristiti i tahini namaz ili kikiriki maslac.

Sastojci:

60 g quinoe

slanutak

svježi krastavci

rajčica

mrkva

avokado

špinat

crni sezam

Preljev od badema:

60 ml maslaca od badema

2 žlice tamari umaka

1 žlica octa

1 žlica vode

papar

Postupak:

U posudu dodajte vodu, prstohvat soli i quinou.

Promiješajte i kuhajte oko 20min.

Quinou ostavite da se ohladi.

Za preljev od badema u posudici pomiješajte maslac od badema, sojin umak, ocat, vodu i papar.

Budinu zdjelu složite po želji.

Dodajte preljev od badema i crni sezam.

Poslužite i uživajte!!!

Recept: Gašper kuha!

BIO proizvodi

Tražite BIO proizvode za ovaj recept? Zavirite u naš webshop!

Vaš Garden

OSTAVITE PORUKU