organski prirodno zdravo
Alge iz morske dubine zdravlju čuda čine!

Novosti

Alge iz morske dubine zdravlju čuda čine!

Zbog nemilosrdne okoline u kojoj žive, alge su često izložene visokom oksidativnom stresu.

To je dovelo do razvoja vlastitih prirodnih zaštitnih sustava, kao što je proizvodnja pigmenata (npr. karotena i klorofila) i polifenola (npr. katehina i flavonola), koji donose mnoge zdravstvene koristi i nama.

VITAMINI, MINERALI I DETOKS POTENCIJALI

I chlorella i spirulina obiluju vitaminima, mineralima, proteinima te esencijalnim aminokiselinama.

Spirulina sadrži 50-70% proteina, te je jedan od najboljih izvora beta-karotena, a chlorella sadrži više klorofila te je odlična za detoksikaciju organizma.

Chlorella je posebno došla na dobar glas zbog svoje sposobnosti da pomogne tijelu u detoksikaciji. Istraživanja pokazuju da je chlorella učinkovita u uklanjanju teških metala i drugih štetnih tvari iz tijela.

Teški metali uključuju neke elemente koji su bitni u malim količinama, kao što su željezo i bakar, ali i druge teške metale poput kadmija i olova koji mogu biti otrovni u većim količinama.

ISKORISTI ALGE ZA SVOJE ZDRAVLJE!

Ove alge možeš koristiti u obliku tableta ili praha te ih možeš pomiješati u čaši vode ili u svom omiljenom shakeu.

Uvijek pazi gdje ih kupuješ, jer neprovjereni i neorganski proizvođači mogu prodavati alge koje su kontaminirane, tj. koje su rasle u zagađenim morima i jezerima.

Ako tražiš organski uzgojene alge, a ne da ti se zaroniti na dno, zasuči rukave i posegni u naš webshop! Do 15.6. chlorella tablete sada nađi na čak 30% popusta:  

69,93kn  99,90kn     

Tvoj Garden tim

OSTAVITE PORUKU