Akcije

Berlin i Greenic nisu gradovi, već novi superfood pripravci na super promo akciji!

15.09.2016. 08:58:31
Berlin i Greenic nisu gradovi, već novi superfood pripravci na super promo akciji!

Superfood organski mix-evi koji su našli mjesto na policama Garden trgovina su potpuni novitet koji dolaze od dva proizvođača: Berlin i Greenic.

Kako bi ih što bolje predstavili i omogućili njihovu konzumaciju, do 30.09.2016. u svim Garden trgovinama i webshop-u za kupovinu bilo koja dva pripravka od ta dva proizvođača na poklon se dobiva superfood mix Soul cacao od Greenic-a, koji se može pomiješati u smooothiju ili napitku te će sa svojim punim i zamamnim okusom svojih sastojaka (kakao, banana, rogač, kokosov šećer, bourbon vanilija) zadovoljiti svakoga….  

Od Greenic-a je u ponudi osam mix-eva: „Green detox“ , „Energy“, „Macha fresh“ , „Protect“, „Slim“, „Veggy protein“, „Power cacao“ i „Soul cacao“ .

Od Berlin-a je u ponudi sedam mix-eva koji sa svojim živopisnim ilustracijama životinja na zgodan način približavaju njihovu primjenu. Labud – „za ljepotu“, divlja mačka – „za izdržljivost“, mamut – „radoholičar“, kornjača – „za zaštitu“, panda – „za relaksaciju“, žaba – „zeleni detox“, gorila – „za snagu“.
Primjena im je vrlo jednostavna. Svaki od njih možete umiješati u smoothie ili u neki drugi napitak kao što su voćni ili povrtni sok, mlijeko ili biljni napitak (od riže, zobi, soje,…).

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay