Danas ti donosimo recept za zdrave i ukusne pločice koje će te osvojiti svojim bogatim okusom jagoda!
Svaki zalogaj je pun svježine i slatkoće, a što je najbolje - BEZ GLUTENA!
Pripremi se za savršenu kombinaciju sastojaka koja će te oduševiti, a možeš ih ponijeti sa sobom bilo gdje!
Recept by: Gašper kuha!
Priprema
- 1Pećnicu uključiti na 175 °C, a pleh obložiti papirom za pečenje.
- 2U veliku zdjelu dodaj bademovo brašno, zobene pahuljice bez glutena, kokosovo brašno, prah vanilije i sve dobro promiješaj.
- 3Zatim dodaj kokosovo ulje, javorov sirup i maslac od badema.
- 4Miješaj dok se suhi sastojci potpuno ne navlaže i sjedine, ali još uvijek pomalo mrvičasto. 2/3 tijesta utisni u pleh, a ostatak ostaviti za posipanje.
- 5Zatim u tepsiju dodaj džem od jagoda i rasporedi ga.
- 6Sve zajedno pospi preostalim tijestom i stavi peći oko 25-30 minuta.
- 7Pečene štangice od jagoda ohladi do kraja i potom spremi u hladnjak.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili