Današnji dan nas posebno veseli jer kao i svake godine, ravno iz pećnice na naše tanjure se preeefin BAKALAR seli.
Donosimo ti preukusan recept za Bakalar u kremastom umaku s rižom koji je gotov za čas!
Recept by: Kefirolicious!
Priprema
- 1Bakalar otopi i osuši s papirnatim ručnicima.
- 2Na tavi otopi maslac pa dodaj sitno narezani luk i češnjak.
- 3Peci ih uz miješanje pa dodaj senf, sok limuna, povrtni temeljac.
- 4Sve pomiješaj pa kuhaj oko 5 minuta.
- 5Zatim dodaj bakalar, poklopi i kuhaj 15 minuta.
- 6Sve opet promiješaj pa dodaj vrhnje, pomiješaj i kuhaj još par minuta uz miješanje.
- 7Dodaj špinat i kuhaj dok špinat „ne uvene“.
- 8Posluži toplo uz kuhanu rižu.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili