Ovaj i više nego zdrav, neodoljiv recept brzo će postati stalan gost na tvom jelovniku. Iako ti možda cvjetača nije uvijek prvi izbor, okušaj se u novim spojevima okusa i mirisa koji će te sigurno osvojiti na prvu. A veliki plus je taj što ćeš u vrlo kratkom vremenu dobiti vrhunsko jelo kremaste strukture koje se jednostavno topi u ustima.
U slast!!!
Priprema
Priprema podloge za juhu:
- 1Pomiješaj sastojke.
Priprema umaka:
- 1Skuhaj cvjetaču.
- 2Pomiješaj ju s ostalim sastojcima i izblendaj.
Priprema pečene cvjetače:
- 1Izreži na manje komade.
- 2Prži ih na maslinovom ulju dok ne dobiju lijepu smeđu boju. Mogu se peći i u pećnici.
- 3Na vrh porcije stavi 100 g pečene cvjetače.
Priprema prženih kapara:
- 1Kapare brzo isprži na maslinovom ulju i ostavi sa strane dok ostatak jela ne bude gotov.
- 2Posipaj ih po porciji.
Priprema veganskog parmezana:
- 1Izvaži sve sastojke i miješaj dok tekstura ne nalikuje parmezanu.
- 2Pospi jednu do dvije žlice.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili