Sendvič koji biramo za doručak, ručak i večeru!
Ako te vuče želja za laganim, sočnim i neodoljivo ukusnim jelom onda si na pravom mjestu.
Kombinacija salate, hrskavih srdelica i bezglutenskih baguetta, može se jesti toplo ili hladno, odmah ili ponijeti sa sobom. Ma jednostavno je savršeno za sve!
A koja je tvoja omiljena kombinacija sa srdelama? Piši nam u komentaru.
Recept by: Kefirolicious
Priprema
- 1Kuhaj jaja 12 minuta.
- 2Dok se jaja kuhaju, očisti srdele, operi ih i osuši s papirnatim ručnikom. Posloži na tavu na koju si prethodno stavio/la papir za pečenje pa prelij s malo maslinovog ulja te ih posoli.
- 3Kuhana jaja stavi u ledenu vodu kako bi se što prije ohladila.
- 4Srdele peci oko 15 minuta na 180°C.
- 5Dok se srdele peku, napravi salatu.
- 6Jaja oguli, nateži na kolutiće ili četvrtine pa stavi u posudu. Dodaj majonezu, senf, sol i kopar pa sve dobro izmiješaj.
- 7Pečene srdele izvadi iz pećnice.
- 8Baguette prereži po dužini pa ugrij na tavi zatim na njih slaži listove zelene salate, dodaj salatu s jajima pa pečene srdele.
- 9Posluži uz crvenu papriku.
- 10Uživaj u okusima!
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili